Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde geçtiğimiz yıl yaşanan ve büyük sıkıntılara neden olan elektrik kesintisinin ardından bir kesinti haberi de Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nden geldi! Bu sabah saatlerinde Aziziye Mahallesi’nde bulunan Diş Hastanesinin poliklinik servislerden tüm birimlerine kadar her katında, mahallede yapılan planlı elektrik kesintisi nedeniyle elektrik kesintisi yaşandı.

Jeneratör arızalandı
Saat 09.00 sularında yaşanan ilk kesintinin ardından jeneratör devreye girdi. Aradan geçen bir süre sonra yeni bir kesinti yaşandı. Ancak ikinci kesinti sonrasında arıza yapan jeneratör devreye girmedi. Bunun üzerine hastanenin teknik ekibi ve jeneratör servisi arızanın giderilmesi için yoğun bir çalışma içerisine girdi.

Hastaların randevuları iptal edildi
Yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle hastane personeli tedavi olmak üzere gelen randevulu hastalara hizmet veremedi. Zaten Diş Hastanesinde hastalara uzun tarihler sonrasına verilen randevular iptal edildi. Hastaların tedavileri yapılmak üzere randevuları, ileri bir tarihe verildi.

Yaklaşık 1,5 saat süren kesinti sonrasında arızanın giderilmesinin ardından hastaneye elektrik verilebildi.

Gerilim dalgalanması jeneratörü kilitledi
Öte yandan vatandaşların haber merkezimizi arayarak ihbarda bulunduğu olayın ardından cep telefonu aracılığı ile ulaştığımız İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, planlı elektrik kesintisi nedeniyle böyle bir sorunla karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Yılmaz, “İlk elektrik kesintisinin yaşanmasının hemen ardından jeneratör devreye girdi. Daha sonra elektriğin birkaç kez daha gidip gelmesi nedeniyle yaşanan gerilim dalgalanması jeneratörü kilitlenmesi ile sonuçlandı. Firma yetkililerinin jeneratördeki arızayı gidermesinin ardından elektrik sorunu ortadan kalktı” dedi.

Haber: Ö.YILMAZ



Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ