Kızılay’ın kan bağışı kampanyalarına, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’nden destek geldi. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Kızılay işbirliği ile Anıtpark Meydanı’nda gerçekleştirilen programda çok sayıda polis memuru kan bağışında bulundu.

Hiçbir mesai mefhumu olmadan hizmet veren ve toplumu bilinçlendirmeyi hedefleyen Toplum Destekli Polisler, bu proje ile hem kan bağışına destek verdi, hem de kan bağışının önemini vurguladı. Kan bağışında bulunarak birçok kişiye örnek olan polisler, vatandaşları kan bağışında bulunmaya teşvik etti.



Kan bağışında bulunan vatandaşların kaybettikleri gücü yeniden kazanması için de bir çalışma gerçekleştiren Kızılay ve polis ekipleri, bağışçılara ikramlarda bulundu. Çay, kahve gibi içeceklerin ikram edildiği seyyar aracın yanı sıra, alana kurulan stantla bağışçılar ekmek arası döner ve ayran dağıtıldı.



Akşam saatlerine kadar sürecek olan bağış kampanyası hakkında konuşan ve vatandaşları bağış yapmaya davet eden Düzce Kızılay Kan Merkezi Müdürü Hakan Bahadır Bozkurt, Öncü Haber’e açıklamalarda bulundu.



“İçin çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz”
Yürütülen çalışma hakkında açıklamada bulunan Bozkurt şunları aktardı:

“Kızılay, tedavi gören vatandaşlarımızın, kan ihtiyacını gidermekle görevlidir. Biz de bu ihtiyacı karşılamak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Gördüğünüz gibi İl Emniyet Müdürlüğü ile birlikte her yıl düzenlediğimiz bir kampanya var. Bu yıl da, bu kampanyaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın bağışlarını bekliyoruz. Kan bağışı konusunda vatandaşlarımızı bilinçlendirmek, mevcut ihtiyacı daha rahat bir biçimde karşılamak için burada emniyet yetkililerimiz ile birlikteyiz. Bütün vatandaşlarımızı buraya davet ediyoruz.”



“Talep gayet güzel”
Kan bağışına gösterilen ilgi hakkında da açıklamada bulunan Bozkurt şu ifadeleri kullandı:

“Talep şu ana kadar gayet iyi, daha yeni başladık. Bu akşam saatlerine kadar bağış yapılmaya devam edilecek. Şu an talep gayet güzel. Artarak devam edeceğine inanıyoruz. Polis arkadaşlarımız, görevliler ve Kızılay ile birlikte vatandaşlarımızı teşvik ediyoruz.

Haber: İ.İ.AYDOĞDU


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ