Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nin Muncurlu’da bulunan ek hizmet binasında geçtiğimiz 31 Temmuz tarihinde vatandaşların ihtiyacını karşılamaya başlayan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi mevcut şartlarını iyileştirerek bölgeye hizmet sunmaya devam ediyor.

100 yataklı olarak planlanan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi cihaz ve donanım kapasitesini geliştirdi. Bu kapsamda gerekli cihaz, personel sayısı ve niteliğini güçlendirerek 15 Kasım 2017 tarihi itibariyle fizik tedavi alımına başladı.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde ayaktan ve yatarak sunulan tedavi hizmetlerinin yanı sıra evde sağlık hizmetleri kapsamında fizik tedavi ve rehabilitasyonu gereken hastalara evinde hizmet sunulacakken cumartesi günleri de ayaktan tedavi seansları devam edecek.

Çocuk hastalar için de özel fizik tedavi hizmeti verilecek alanlar oluşturulan hastanede hastalara ücretsiz servis imkanı sağlanacak.

Öte yandan Akçakoca Devlet Hastanesi bünyesinde de 10 yataklı bir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi 21 Kasım 2017 tarihi itibariyle hastalara hizmet vermeye başlayacak.

Haber: Ö. YILMAZ