Atama kararının ardından Düzce Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nde devir-teslim bugün gerçekleşti. Uzun yıllar Düzce Devlet Hastanesi'nde genel cerrahlık ve 2003-2005 yılları arasında da başhekimlik görevlerinde bulunan Op.Dr. İbrahim Özcan, Düzce'ye Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olarak geri döndü. Genel sekreterlik makamında gerçekleştirilen ve Op.Dr. Zülfü Kılıç'ın görevi Özcan’a devrettiği  devir teslim törenine bağlı sağlık tesisi yöneticileri ve genel sekreterlik personelleri de katıldı.

Yeni Genel Sekreter Op.Dr. İbrahim Özcan, devir teslim töreninde yaptığı konuşmasında, "2 yıldır Genel Sekreterlik görevini yürüten Op.Dr. Zülfü Kılıç’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz ve meslek hayatının devamında başarılar diliyoruz. Sayın Kılıç’ın bıraktığı yerden bu hizmeti daha ileri götürmek için emek harcayacağız. Amacımız öncelikle Düzceliler'imize ve tüm vatandaşlarımıza ulaşılabilir kaliteli sağlık hizmeti sunmak olacaktır." dedi.

Özcan, son olarak Ankara İli 3. Bölge Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Koordinatör olarak görev yapıyordu.