Kalıcı Konutlar Bölgesi’nde yaşayan vatandaşlar için müjdeli haber! Nalbantoğlu Mahallesinde yapılması planlanan 8 hekimlik Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun yapım çalışmaları başladı.

8 hekimli olacak; 6 ayda bitecek!
Konuyla ilgili açıklama ise Düzce Valiliği’nden geldi. Yapılan bilgilendirme açıklamasında şunları kaydedildi:

“Kalıcı Konutlar Nalbantoğlu Mahallesi 139 ada, 4 sayılı parsel 2.608,50 metrekare yüzölçümlü taşınmazın üzerinde bulunan 6 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’nin bulunduğu alana mevcut bina korunarak yapılacak olan sağlık tesisimizin ihale süreci tamamlanarak yapım işini alan ilgili firma tarafından işe başlanılmış olup, sağlık tesisimizin 6 ay gibi kısa bir süre içerisinde bitirilmesi planlanmaktadır.”

Keşir, Öncü TV’de müjdelemişti
Öte yandan, geçtiğimiz 8 Şubat Cuma Öncü TV’de, Öncü Medya haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın sunumu ile ekranlara gelen  “Kitabın Ortasından” programına katılan AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, bölgeye bir sağlık merkezi kazandırılacağının müjdesini vermişti.

Programda, sağlık alanında yaptığı çalışmaları anlatan Milletvekili Ayşe Keşir, Kalıcı Konutlara bir sağlık merkezi kazandırılması yönündeki girişimleri şu sözlerle anlatmıştı:

“Sağlıkta da temel sorunlarımızı çözüyoruz. Kalıcı Konutlar’daki seçmenimize de bir sağlık merkezi sözümüz var. Sağlık Bakanlığı bunu 3 defa bölgede nüfusun yetersiz olduğu gerekçesi ile reddetti. 4.kez yine talepte bulunduk. Onaylattık ve geçtiğimiz ay yatırım planına aldık.”

Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ