Kurban Bayramı arefesinde yakınlarını kaybedenler mezarlıklara akın ederken, Düzce merkeze bağlı Konuralp Bölgesi'ndeki bazı mezarlıkların temizlenmemesi vatandaşları üzdü.



Öncü Whatsapp İhbar Hattı (0 542 767 18 81)'na  Şehit Kemal Işıldak Mahallesi'ndeki mezarlığın fotoğraflarını gönderen bir vatandaş, Düzce Belediyesi tarafından mezarlıkta bayram öncesi temizlik yapılmamasına tepki gösterdi. Özellikle bayram günlerinde daha çok ziyaret edilen mezarlıkların temiz ve düzenli olması gerektiğine dikkat çeken mahalle sakini, belediyenin sorumluluk alanında olan bu bölgeyi neden es geçtiğini sorguladı.



Vatandaşların sadece kendi yakınlarının mezarlarını ve etrafını temizlediği için yarı bakımlı yarı bakımsız bir manzaranın ortaya çıktığına işaret eden tepkili Düzceli, "Düzce Belediyesi neden temizlemiyor? Senede iki bayramda mezarlığı temizlemek çok mu zor? Bizim sınırımızda değil diyorlar yazık!" diyerek vatandaşların hayatını kaybeden yakınlarını temiz bir ortamda ziyaret etmesi gerektiğini söyledi.



Haber : C.ÜSTÜNER