Pakmaya Düzce Fabrikası tarafından Dünya Sağlık Günü kapsamında eşi görülmemiş bir etkinlik yapıldı. 'Sağlıklı Beslenme- Sağlıklı Yaşam' başlıklı program kapsamında  çalışanlara sağlıklı beslenmenin insanın yaşam kalitesi üzerindeki etkileri hakkında bilgi verildi.Seçkin' tarafından yapılan sunum, çalışanlar tarafından dikkatle izlendi.
 
Beslenme Uzmanı Diyetisyen Yasemin Seçkin'e aktardığı değerli bilgiler için teşekkür edilip çiçek ve hediye takdim edildi.  Sunumun ardından tükettiğimiz yiyeceklerin hem sağlıklı hem de lezzettli olabileceğini kanıtlar bir menü deyim yerindeyse görücüye çıktı.    

Dünya Sağlık Günü'ne özel olarak hazırlanan sağlıklı tarifler masaları doldururken, katılımcılara ikram edilen 'Kinoalı Kısır', 'Elma Cipsi', 'Fırınlanmış Nohut Cipsi', 'Kepek Ekmekli Kanepeler', 'Soslu Salatalık', 'Yulaflı Bisküvi Topları' ve 'Yoğurtlu Kokteyl Meyveler'  tadanlardan tam not aldı.
 
Günün anlam ve önemine dikkat çekilen renkli etkinlik sonunda yapılan çekiliş ile 3 kişiye “Sağlıklı Beslenme” danışmanlığı da hediye edildi.



Haber: S. AYAN