Yeşilay tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen bisiklet turu Düzceliler yoğun katılımı ile gerçekleşti.



Düzce Belediyesi önünde toplanan Yeşilay Düzce Şubesi gönüllüleri, tur için toplanan kalabalığa şapka ve tişört dağıttı. 

"Sağlıklı yaşam için bir nedenim var bir de bisikletim" sloganıyla düzenlenen etkinliğe AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz ve birçok vatandaş katıldı.



Yaklaşık 200 bisikletli İstanbul Caddesi boyunca pedal çevirerek Kentpark’a ilerledi. Buradan Anıtpark’a yola çıkan kalabalık çevre vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.



Anıtpark’ta sona eren tur hakkında konuşan Yeşilay Düzce Şube Başkanı Av. Ali Dilber şu ifadeleri kullandı:

“Bisiklet turunda önce ki yıllardan çok farklı olarak bu yıl katılımın çok oldu. 200’ün üzerinde bisikletlinin katıldığı, Yeşilay’ımızın bağımlılıkla mücadele için yapmış olduğumuz etkinliğimize katılım bu yıl çok coşkulu geçti. Burada her geçen gün sporun bağımlılığın karşıtı olduğu vurgulandı. “Yaşasın spor, bağımlılık ölsün “ sloganımız bu dönemde daha çok tuttuğunu düşünüyorum katılımcılara destek verenlere ve bizi coşkuyla karşılayan halkımıza teşekkür ederim.”



Haber: İ.İ.AYDOĞDU
Görüntü: T.AKARSU