Randevu Hatırlatma Sistemi devrede
Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, hasta odaklı çalışmalarına geri bildirim hizmetini ekledi. Uzun sürmesi nedeniyle şikayet konusu olan randevu alma işlemine yönelik geçtiğimiz aylarda uygulamaya koyduğu yeni randevu sistemi ile hastaların hızlı ve kolay bir şekilde randevu almalarına olanak sağlayan Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi; şimdi de Randevu Hatırlatma Sistemi ve Radyoloji, Patoloji ve Nükleer Tıp bilgilendirme kısa mesaj hizmetlerini devreye soktu.

Hatırlatma yapılacak
0 850 259 81 81 numaralı telefon ile sadece 41 saniyede randevu alma işlemini sonuçlandırabilen vatandaşlar için üniversite hastanesinde Randevu Hatırlatma Sistemi hizmete girdi. Hastaneden randevu alan hastalar ve hasta yakınları, randevu alınan tarihin bir gün öncesinde aranarak randevu hatırlatma işlemi yapılacak. Hastaların; randevu telefon numarasını, diğer 850’li hatlarla karıştırmaması için telefonlarının rehberlerine eklemesinin hizmetin aksamaması açısından önem arz ettiği bildirildi.

Radyoloji, Patoloji ve Nükleer Tıp için kısa mesaj servisi hizmette 
Öte yandan üniversite hastanesinin Radyoloji, Patoloji ve Nükleer Tıp bilgilendirme kısa mesaj servisi de hastaların hizmetine sunuldu.  Yapılan yeni düzenleme ile Tomografi ve MR gibi Radyoloji raporları ile Patoloji ve Nükleer Tıp rapor sonuçlarının onaylanmasından sonra, hastaların sistemdeki kayıtlı cep telefonu numaralarına bilgilendirici kısa mesaj gönderilecek.