Sağlık Bakanı Sayın Dr. Fahrettin Koca, yeni koronovirüs salgını ile mücadeledeki son durum ve alınan tedbirler konusunda Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’ın da hazır bulunduğu 81 ilin sağlık müdürü ile video konferans aracılığı ile toplantıda bir araya geldi.

İlk olarak Covid-19 pandemisi ile mücadele çalışmaların ele alındığı toplantıda, yoğun bakım kapasiteleri ve yürütülen filyasyon çalışmalarındaki son durum görüşüldü.

Ağırlıklı olarak Kurban Bayramı’nda alınacak önlemlerin değerlendirildiği toplantıda, her ildeki çalışmalar ayrı ayrı masaya yatırıldı. İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, koronavirüs tablosu iyi seyreden illerin başında gelen Düzce’de her şeyin kontrol altında olduğunu belirterek, vatandaşların kurallara uyması noktasında farkındalık amacıyla etkinlikler düzenlendiğini aktardı.

Kurban Bayramı’nda alınacak önlemler ve yürütülecek çalışmalarında görüşüldüğü telekonferans sonunda Sağlık Bakanı Sayın Dr. Fahrettin Koca, göstermiş oldukları özveri ve gayetli çalışmalarından dolayı tüm sağlık personeline teşekkür ederek, Kurban Bayramı’nı kutladı.

HABER: C.ÜSTÜNER