Sağlık alanında atılım yılının yaşandığı Düzce’de önemli bir hizmet daha vatandaşla buluştu.

Aziziye Mahallesi'nde bir süredir hizmet veren ancak resmi açılışının bugün yapıldığı Sağlıklı Hayat Merkezi’nin açılış törenine Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz ve Akçakoca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Numan Çabuk katıldı.



Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’ın açılış konuşmasıyla devam etti.

“Sağlık hizmetinin üssü olarak hizmet verecek”
Hizmet vermeye başlayan merkezin özelliklerine değinen Yılmaz, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Sağlıklı Hayat Merkezi’miz içerisinde veremle savaş dispanserimiz, Kanser Tarama Merkezimiz, Aile Üreme Sağlığı Merkezimiz, Sigara Bırakma Polikliniğimiz, Obezite ile de mücadele için kurulmuş bu merkezimizin koruyucu sağlık hizmetinin üssü olarak Düzce’de hizmet verecek bir merkez. Hayırlara vesile olmasını ve iyi günlerde hizmet vermesini temenni ediyorum.”



İl Sağlık Müdürü’nün açıklamaları sonrasında kurdele kesim törenine geçildi. Merkezin hayırlı olması temennisiyle edilen duaların sonrasında alkışlarla kurdele kesildi. 



Törenin ardından Vali Dağlı ve Milletvekili Keşir Sağlıklı Hayat Merkez’ini gezdi. Burada İl Sağlık Müdürü Yılmaz’dan bilgiler alan ve merak ettiklerini soran ikili, çalışanlara da hayırlı olsun temennilerini iletti.



“Bu merkezin aynısını Kalıcı Konutlar bölgemize de kazandıracağız”
Gerçekleştirdiği incelemelerin ardından sorularımızı yanıtlayan Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, merkezin Düzce’ye katkısından bahsederek şunları söyledi:

“Burası bizim örnek bir tesisimiz. Burada kadınlarımızla ilgili, obeziteyle ilgili, yani sağlıklı hayat üzerine ne varsa burada bulabilirsiniz. Burası, her şeyiyle, tam teşkilatlı bir yaşam merkezi. İnşallah bu merkezin aynısını, yakın bir zamanda başlamak suretiyle, Kalıcı Konutlar bölgemize de kazandıracağız. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun inşallah. Hastalanmazdan önce önemli olan koruyucu sağlık hizmetleri. Bu hizmetlerinde önemli bir yeri burası olacak bundan sonra. Buraya daha sık gelsinler ki, yan taraftaki hastaneye daha sık gitmek zorunda kalmasınlar



Haber: İ.İ.AYDOĞDU


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ