Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, müdürlüğe bağlı Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birimi'nden hizmet alan hastalara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.


Düzce merkeze bağlı Ballıca Köyü Laz Mahallesi'nde ikamet etmekte olan opere skolyoz, parapleji hastası G.A. (28) ve epilepsi, ağır mental retardasyon hastası olan E.A. (25) ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.





Sağlık yöneticileri ile birlikte evde bakım hizmeti alan hastaları yerinde gören Dr. Yılmaz, yaptığı açıklamada, "Burada Arslan ailesinin yanındayız. Hastalarımızın son durumlarını yerinde gördük, aileleri ile görüşüp talep ve önerilerini dinledik." diye konuştu.


Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, ayrıca Düzce İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda bundan sonra da evde sağlık hizmetlerinin profesyonel bir anlayışla yapılacağının altını çizdi. İl Müdürü Yılmaz, "Yatağa bağımlı, yaşlı, bakıma muhtaç, engelli, hastanede uzun süre tedavi görmüş ve tedavinin devamının evde sürdürülmesi gereken vatandaşlarımıza kaliteli ve yerinde sağlık hizmetlerini en iyi şekilde ulaştırmaya devam edeceğiz." dedi.

Haber: C.ÜSTÜNER