Düzce Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi, 2011 yılından bu yana  devam ettirdiği hizmet yolcuğunu iyileşme ve geliştirme yönünde sürdürme çabasına devam ediyor. Hasta ve çalışanlarına daha iyisini sunma hedefinde olan Düzce Üniversitesi Hastanesi, 18-19-20 Aralık 2018 tarihlerinde Sağlık Bakanlığı Kalite Akreditasyon Daire Başkanlığı  tarafından, Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) Versiyon 5 rehberine göre dış değerlendirmeye tabi tutuldu. 



Bakanlık tarafından görevlendirilen 5 kişilik denetim ekibi Hastaneyi; Kurumsal Hizmetler, Hasta ve Çalışan Odaklı Hizmetler, Sağlık Hizmetleri ve Destek Hizmetleri olmak üzere toplam 37 bölüm ve 454 standart üzerinden sahada değerlendirdi.  Geçtiğimiz yıl sadece 27 Bölüm 77 standarttan değerlendirilen Düzce Üniversitesi Hastanesi,  bu yıl tüm alanları kapsayan doküman ve uygulama bazlı bir değerlendirmeden geçirildi. Değerlendirme sonucunda 91.58 kalite puanı alan Düzce Üniversitesi Hastanesi; sağlıkta, kalitede ve verimlilikte bölgede iyi düzeyde olduğunu belgeledi.



Düzce Üniversitesi Hastanesi'nin; 2011 yılında eski Başhekim merhum Dr. Öğr. Üyesi Talat Bahçebaşı döneminde başlayan kalite yolculuğunu, her geçen yıl bir adım daha öteye taşıdığına ve gelişim gösterdiğine  dikkat çeken Başhekim Prof. Dr. Öner Abidin Balbay,  2018 yılı Sağlık Bakanlığı değerlendirmesini de başarıyla tamamlamış olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. Düzce Üniversitesi Hastanesi'nin her kademesinde kalite bilincinin sağlanması adına özenle çalışıldığına vurgu yapan Prof. Dr. Balbay;  değerlendirme  sonucunun  kalite politikası ve hedefleri doğrultusunda  en iyi hizmeti vermek için çalışan kurumlarının motivasyonunu daha da arttırdığını kaydetti. Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, açıklamasını "Süreklilik ve  ekip işi olan kalitenin, kurum kültürü olarak oturtulmasında Hastane Yönetimimiz ve birim sorumlularımız başta olmak üzere  her bir personelin çok büyük emeği bulunmaktadır. Kalite değerlendirimesinde katkısı olan tüm çalışanlarımızı tebrik ediyorum. Her daim kurumumuza desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar başta olmak üzere geçmişten günümüze emeği geçen yönetici ve çalışanlara Başhekimlik adına ayrıca teşekkür ediyorum. " ifadeleri ile sonlandırdı.


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ