Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nin yeni başhekimi belli oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın onayıyla başhekimlik görevine Genel Cerrah Op. Dr. Volkan Temi getirildi.

Yaklaşık 2 ay önce istifasını İl Sağlık Müdürlüğü'ne sunan ve kadrosunu eşinin görev yeri olan Bolu'ya aldıran eski Başhekim Op. Dr. Hamid Özmen'in yardımcısı olan Temi, başhekimliğe vekalet ediyordu. Bakan Koca'nın atama imzasıyla asaleten ataması yapılan Genel Cerrah Op. Dr.  Volkan Temi artık hastanenin yönetimnden sorumlu olacak.

Op. Dr. Volkan Temi kimdir?

Sakarya doğumlu olan Op. Dr. Volkan Temi, Temel Tıp Eğitimini Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinde, İhtisasını Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Bölümünde tamamladı. Genel Cerrahi Uzmanı olarak Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi, Urfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi ve Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde görev aldı. 28 Şubat 2019 tarihinden itibaren Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı olarak görev alırken, yeni atama kararıyla artık hastanenin başhekimlik görevini yürütecek.