Yapımı yeni tamamlanarak poliklinik hizmeti vermeye başlayan yeni hastanenin bugün önemli bir ziyaretçisi vardı. Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, yanına Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Zengin’i de alarak yeni hastanede incelemelerde bulundu. Keşir, başta hastalara olmak üzere doktorlara ve personele yeni hastane ile ilgili görüşlerini sordu. Ziyareti sonrası değerlendirmelerde bulunan Keşir, eski hastanenin şartlarının uygun olmadığını ve yeni hastanenin daha iyi olduğunu söyledi.

“Taşınma işlemlerinin peyderpey olması normal”

Hastanenin kronik sorunlarından biri olduğunu ve yeni dönem siyasetine başlarken bu sorunların konuşulmayacağını ve tek tek yerine getireceklerini ifade eden Keşir; “Şu an hastanemiz poliklinik hizmeti vermeye başladı. Bu süreçte taşınma işlemlerinin peyderpey olması normal çünkü sağlıkla ilgili bir konu. Özellikle yoğun bakım, ameliyathaneler, bazı cihazlar ve donanımların tekrar tekrar test edilmesi gerekiyor ki sonrasında üzücü bir sonuçla karşılaşmayalım.” dedi.

“Bu ortam daha medeni bir ortam”

Keşir, önceki hastanenin şartlarının uygun olmadığını ve yeni hastanede gördüğü manzaradan memnun olduğunu belirtti. Keşir şöyle konuştu; “Poliklinikler geldi hastalarımızla da görüştük. Önceki şartlar tabi hiç arzu ettiğimiz şartlar değildi. Buradaki daha medeni daha insani bir ortam. Hem personelin yüzüne yansımış onu gördük personelimiz de memnun böyle bir ortamda çalışmaktan. Ama biz bu memnuniyeti daha da artırmak istiyoruz hem siyasiler hem idareciler olarak. Önümüzdeki dönemde taşıma işlemi bittikten sonra yataklı servis hizmetine de başlayacağız. En kısa zamanda da tüm Düzceli hemşerilerimiz sağlık alanında tek çatı altında almış olacaklar. Şu an cihazların testleri devam ediyor. Onların sonuçlarını gördükten sonra bir tarih verme şansımız da olabilir. Hep söylediğimiz gibi Düzce siyaseti yeni vizyonları ve yeni projeleri konuşmalı. Sayın bakanımız da Düzce siyasetinin bir abisi olarak bize öncü olduğundan dolayı hep birlikte dinamik bir ekip olarak bunları geride bırakıp yeni hizmetleri konuşmak istiyoruz” dedi.