Yılın hekimleri Düzce’yi temsil etti
14 Mart Tıp  Bayramı’nın 100. yılı anısına Ankara’da düzenlenen ‘Yılın Hekimi’ Ödül Töreni’ne Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca önderliğinde Sağlık Bakanlığı yetkilileri ve 81 il sağlık yöneticileri ile yılın hekimi ünvanına layık görülen başarılı doktorlar katıldı. 81 ilden sağlıkçıların buluştuğu programa Düzce İl Sağlık Müdürü Dr.Yasin Yılmaz ile 2 doktorumuz katıldı. Yılın hekimi seçilen Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Üroloji Uzmanı Op.Dr.Dursun Baba ve Akçakoca 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi hekimlerinden Dr. Ümit Akın, teşekkür belgelerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın elinden almanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşadılar.  



Ödül ve belgelerini bakanın elinden aldılar
Türkiye’nin 81 ilinden tören için Ankara’ya gelen ve salonu dolduran yüzlerce sağlıkçıya seslenen Bakan Koca, “Gece gündüz demeden çalışan, bu kutsal mesleği büyük fedakarlıklarla yerine getiren, mesleğine aşkla bağlı, saygın, onurlu meslektaşlarımın 14 Mart Tıp Bayramı’nı yürekten kutlarım. 14 Mart’ı sadece bir gün, bayram olarak kutlamak yerine, tüm sağlık çalışanlarımızı kucaklıyor ve bu haftayı ‘Sağlık Haftası’ olarak kutluyoruz. Bu yıl Tıp Bayramı kutlamalarının 100. yılı olması münasebetiyle özel bir önem taşımaktadır’’ diyerek tüm sağlıkçıların tıp bayramlarını kutladı. Şehir hastanelerini dünyaca bilinen bir marka haline getirmeye çalıştıklarını kaydeden Baka Koca, programın sonunda 81 ilden gelen yılın hekimleri ile hatıra fotoğrafı çektirerek hekimlere hediyelerini takdim etti.



Yılın hekimi seçimi ile ilgili olarak Düzce İl Sağlık Müdürü Dr.Yasin Yılmaz, ‘Sağlık hizmetleri alanında ilimize vermiş oldukları hizmetler ve hastalar ile kurdukları ilişkiler, kişi ayrımı yapmadan herkesin sorunlarıyla ilgilenmeleri, amirleri ve mesai arkadaşları tarafından çok sevilmeleri doktorlarımızın yılın doktoru ödülüne layık görülmesinde etkili olmuştur’ açıklamasında bulundu.

Haber: Seda Ayan


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ