Hilmi Çilingir Huzurevi'nde yaşayan Ayman Tahir İnci, yıllardır tedavi gördüğü şeker hastalığına kendi geliştirdiği bitkisel ilaçla çözüm buldu. 23 yıldır şeker hastalığı ile boğuşan 86 yaşındaki İnci, aktardan altığı 7 çeşit bitkiden oluşan karışıma eklediği doğal balla yüksek şekeri düşürdüğünü iddia ediyor. Tamamen bitkisel ilacı hem kendinin hem de huzurevinde yaşayan diğer yaşlılarla paylaşan İnci, ilacı kullananlardan bugüne kadar olumsuz bir tepki ile karşılaşmadığını söyledi.

7 ÇEŞİT BİTKİ VAR

İnci, “Yıllardır şeker ve yüksek tansiyon hastasıyım. İlaç kullanmaktan yoruldum. Bende bu hastalıkların doğal bitkilerle tedavi edilebileceğine inandım ve araştırma yaptım. Aktardan temin ettiğim ve içinde 7 bitkinin bulunduğu bir karışıma doğal şekersiz bal ilave ettim. Bu karışımdan her akşam yatmadan önce bir kaşık yiyorum. Bu karışımı kullandığımdan bu yana şekerim 120’nin üzerine hiç çıkmadı. Böyle olunca şeker hastası olan arkadaşlarıma da verdim. Onlarda denedi. Şekeri 300-350 olan arkadaşlarım bu karışımdan gece bir kaşık yedikten sonra sabah şekerlerinin 120’ye kadar düştüğünü söyledi” dedi.

Çağımızın yaygın hastalığı olan şeker hastaları için yaptığı karışımdan ihtiyaç duyan ve isteyen herkese verebileceğini belirten Tahir İnci, maddi bir beklentisi olmadığını belirtti. Eczacıların da yaptığı bitkisel ilaca ilgi gösterdiğinden bahseden İnci, istenmesi halinde malzeme bedelini ödeyen herkese bu karışımdan yapabileceğini söyledi.

 



BENİM BİR BEKLENTİM YOK

İnci, “Bu karışımın faydalarını kim kullandıysa gördü. Bende daha çok kişiye ulaşıp bu hastalıkla uğraşanlara yardımcı olmak istiyorum. Şekeri yüksek olanlar bana ulaşabilirler ve bu karışımı deneyebilirler. Eğer fayda görürlerse onlara birkaç kullanımlık olarak vereceğim bu karışımdan gerektiği kadar yapabilirim. Benim bir beklentim yok. Bu karışımı da para karşılığı satmıyorum. Sadece insanlara yardımcı olmak istiyorum. Bende yıllarca şeker hastalığı ile uğraştım. Kendim kullanıyorum ve yararını görüyorum. İnsanlarında bu hastalıkla uğraşmasını istemiyorum.Eğer bu karışımı denemek isteyenler olursa Hilmi Çilingir Bakım evinden bana ulaşabilirler” dedi.

İnci yaptığı karışımın yüksek şekere iyi geldiğini ve herhangi olumsuz durumda kendilerine müracaat etmelerini istedi.

Haber: S.KAŞKIR