Aile hekimlerinin kullandığı kayıt sisteminde bulunan bazı kişilerin Düzce’de ikamet etmediğini tespit eden İl Sağlık Müdürlüğü kayıtlarını yenileyecek.

  Aile hekimlerinin Aile Hekimliği Bilgi Sistemini kullanarak yapmış olduğu kişi kayıtlarının bir kısmı, sağlık bakanlığı  tarafından sağlanan Sorgulama modülü kullanılarak gözden geçirildi ve ilimizde ikamet etmediği tespit edilen kişi kayıtlarının kayıtlı bulundukları aile hekiminden silinmesi işlemine başlandı.

Düzce’nin  kayıtlarının tutarlılığı ve gerçekleri yansıtması ve bunun yanında adrese dayalı nüfus kayıt sistemine kişilerin kayıt olmasının teşvik edilmesi için İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yeni bir kayıt işleyişi benimsendi.

Çalışmalar doğrultusunda Ailehekimibul.com sitesi üzerinde bir güncelleme yapıldı.. Bundan böyle Aile Hekimliği Bilgi Sistemi uygulaması aile hekimliği uygulamasına geçmiş bulunan tüm illerde bulunan vatandaşlarımız hekimlerini öğrenebilecekler.

Uygulamanın  içerdiği veriler gerçek zamanlı olacak ve  kayıtlarda meydana gelen her türlü değişiklik anında sorgulama sonuçlarına yansıyacak.