Düzce valiliği tarafından düzenlenen “Bahar Temizliği” kampanyası, Kaynaşlı Üçköprü Mevkiinde metruk yapıların yıkılması ve çöp temizleme çalışmaları ile start aldı.

Kampanya kapsamında Üçköprü’de bazı metruk yapılar Kaynaşlı Belediyesi’nin iş makineleri ile yıkılırken, Temizlik ekipleri de D 100 karayolu çevresinde çöp toplama çalışmaları yaptılar. Çalışmaları, Düzce Valisi Bülent Kılınç, Kaynaşlı Belediye Başkanı Eftal Altundal ve emniyet görevlileri de yerinde izlediler.

Çalışma nedeniyle bir açıklama yapan Düzce Valisi Bülent Kılınç, şehirlerin güzelliğinin temizlikten geçtiğini, çalışmanın vatandaş eksenli olmasına önem verdiklerini, binaların sahiplerinin izniyle yıkıldığını, vatandaşların da destek vermesiyle kampanyanın başarıya ulaşacağını söyledi. Kılınç, Çevre Müdürlüğü ekiplerinin evleri dolaşarak çevrenin temiz tutulması ve evlerini boyamaları konusunda eğitici bilgiler verdiklerini ifade ederek tüm vatandaşların katkılarını beklediklerini belirtti.

Kaynaşlı Belediye Başkanı Efdal Altundal ise, kampanyanın Kaynaşlı’dan başlamasından dolayı mutlu olduklarını belirtti. Bu amaçla vatandaşlara badana verdiklerini ve iş makineleri ile kampanyaya katılarak desteklediklerini ifade etti.