İlk olarak Ağa Mahallesi’nde başlayan temizlik çalışmaları sırasında hazır bulunan Belediye Başkanı İsmail Bayram temizlik işleri ekiplerince Ağa Mahallesi Yeşil Camii’nde yapılan çalışmaları inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Mahalle Muhtarı Cemil Tanrıverdi ve vatandaşlarla da bir süre görüşüp taleplerini dinleyen Başkan Bayram çalışmanın amacı hakkında verdiği bilgilerde “Merkezin biraz dışında kalan mahallelerimizden gelen talepleri de değerlendirerek ön çalışmamızı yaptık. En önemlisi de seçimlerden önce vatandaşlarımıza verdiğimiz sözler vardı.” ifadelerini kullandı. Bu çalışmanın da onlardan biri olduğunu vurgulayan Bayram, “Kalabalık bir ekiple hem camilerimizi hem de sokak ve caddelerimizle birlikte ara sokaklar da genel bir temizlik yapıyoruz. Ayrıca Ağa Mahallesi’nde kaldırım çalışması da yapılacak.” Şeklinde konuştu.
Son günlerde sanayi kuruluşlarına yaptığı ziyaretleri de değerlendiren Belediye Başkanı İsmail Bayram “Biz hem mahallelerin her türlü sorunundan hem de sanayicimizin sorunundan bilgi sahibi olmak durumundayız. Bu nedenle bölgemizdeki sanayi kuruluşlarına ziyaretlerimizde de bizden beklentilerini soruyoruz.” dedi. Bayram, gelen her türlü soruna ellerinden geldiği kadar çözüm bulmak için çalıştıklarını sözlerine ekledi.