Kalıcı Konutların çevresinde çöp ve moloz yığınları her geçen gün büyüyerek boy göstermeye devam ediyor.
Konut alanlarının çevresinde ve cadde üzerlerinde buldukları her alana ve yol kenarlarına atılan her türlü çöpün yanı sıra birde konutlarda yapılan tadilatların molozları bitmek bilmiyor.
Vatandaşlar konutlarında tadilatlar yapıyor sonrasında çuvallara doldurduğu tuğla ve beton parçalarını rastgele buldukları boş alanlara atma huyundan bir türlü vaz geçmiyor.
İlk bakıldığında modern bir kent görüntüsündeki konut alanlarını dolaştığınızda gördüğünüz çöp yığınları bu modern görüntüyü bir anda ortadan kaldırıyor.
Bu güzelim alanlara yakışmayan görüntülerden şikayetci olan yine bu konutlarda oturan insanlar çöp atanları uyardığımızda sana ne kadreşim tepkisiyle karşılaştıklarını bu nedenle kimseye bir şey söylenmiyor ya kavga edeceksiniz Ya da bu pisliğe razı geleceksiniz işte kalıcı konutun kaderi böyle diyorlar.
Birileri çıkıp belediye neden kaldırmıyor bir diğeri ise komşumla kötü olmak istemiyorum bu nedenle konuşmak istemiyorum diyorlar.
Hiçbir suçu olmayan çöpünü vaktinde kapısının önüne çıkartan veya kendi aracıyla getirip çöp konteynırına koyanlar ise haklı olarak bizim suçumuz nedir diye soruyorlar.
Sonuç olarak bu manzara kalıcı konutlara yakışmıyor ve burada yaşayan herkesin çevresine sahip çıkması ve çevre kirliği yapanları uyarmaları ilgili makamlara şikayet etmeleri gerekiyor.