Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde yaşanan sorunlara bu akşam bir yenisi daha eklendi. Edinilen bilgilere göre akşam saat 18:00 sıralarında yoğunlaşan acil servis, hasta ve hasta yakınlarının sinirlerini üst seviyeye tırmandırdı. Muayene sırasında uzun kuyruk oluşan acil serviste vatandaşlar bir doktorun görevli olduğunu ve yeterli olmadığını iddia ederek tepkilerini dile getirdi.

Acil serviste ki vatandaşlar şöyle konuştu; "Burası acil servis. Poliklinik gibi sıra bekliyoruz. İki saattir sıra bekliyoruz ama en az bir saat daha bekleriz. Acil serviste böyle sıkıntı yaşanır mı? Çocukların ateşi çıktı. Burda muayene olmadan giden hastalar var. Bu nasıl hizmet"

Kimi hastalar tedavi olamadan başka hastanelere, durumları biraz daha iyi olanlar evlerine giderken, birçoğu ise dakikalarca hatta saatlerce bekledikleri muayene kuyruğundan ayrılamadı.

Daha öncelerden de sık sık sorunlarla gündeme gelen acil servis yine sorunlu birşekilde ilerlemeye devam ediyor.

Yeni hastanenin biranönce hizmete geçmesini bekleyen vatandaşların da artık sabrı kalmadı. Sağlıkta iyi bir hizmet almak isteyen Düzce halkı artık bu sorunların aşılması bekliyor.

Haber: Ş. ÇAKIR