Camikebir Mahallesi Konuralp Sokak'ta oturan akli dengesi bozuk Pembe Demirkaynak ile annesi Seçil Demirkaynak çöplerle dolu iki katlı eski bir evde yaşam mücadelesi veriyor. Akli dengesi bozuk olan genç kızın çevreden topladığı çöpleri eve getirmesi nedeniyle çöplerle dolup taşan evde sağlıksız koşullarda yaşam süren anne-kız mahalleliden de tepki alıyor. Akli dengesi bozuk olduğu için kızına söz geçiremeyen Anne Seçil Demirkaynak, belden aşağısı felç olduğu için çaresizce çöp dolu evde yaşamak zorunda kalıyor. Mahalle sakinleri de genç kızı eve çöp getirmeme konusunda sık sık uyardıklarını ancak söz geçiremediklerini ifade etti. Genç kızın sinirlendiği zamanlarda saldırmaya kalktığını, evde yangın çıkarmasından korktuklarını dile getiren mahalleli, anne-kıza devlet tarafından sahip çıkılmasını istedi.
Öte yandan evin iki katı ile bahçesinin çöplerle dolu olduğu görülürken özellikle kokudan eve yaklaşılmıyor. Evin her yanını saran çöpler nedeniyle ev sineklerin istilasına uğramış durumda. Anne Seçil Demirkaynak, kızının topladığı çöplerden bazılarını satarak geçimlerini sağlamaya çalıştıklarını gözyaşları içerisinde dile getirirken “Çok çaresizim.” dedi.
Yaşlı annesiyle sefalet içinde bir yaşam süren Pembe'nin psikolojik tedaviye ihtiyacı olduğu gözlenirken anne-kızın çöplerle sürdükleri sağlıksız yaşamdan kurtulması için destek bekleniyor.