Ortaya çıkan bazı görüntüler yapılan çalışmalara ne kadar özen gösterildiğini ortaya koyuyor. Aydınpınar Köyü Sağlık Ocağı da bu binalardan bir tanesi. Daha bir yıl önce özel bir firma tarafından yapılan sağlık ocağının dış duvarının kalıbı şimdiden yıkılmaya başladı.
Yeni binanın dış cephesinde kullanılan izolasyon malzemesi olan straforun, üzerine yapılan sıvayı taşıyamaması nedeniyle duvarın bir tarafı döküldü.

Bir yıl önce özel bir firma tarafından yapılan Aydınpınar Köyü Sağlık Ocağı'nın dış duvarı inşaat sırasında uygulama hatası yapılması nedeniyle dökülmeye başladı.
Şiddetli esen rüzgarla birlikte binanın duvarının yıkılması daha bir yıl geçmesine rağmen binanın yapımında sorun olduğunu da ortaya koydu.

“Bu duruma bir son verilsin.”

Memur-Sen İl Başkanı Şaban Coşkun da sağlık ocağının içinde bulunduğu duruma tepki gösterdi. Daha bir yıl geçmesine rağmen binanın dökülmeye başladığını belirten Coşkun, “Burası yapım aşamasında gelişi güzel yapılmış. Şimdiden sizin de gördüğünüz gibi yıkılmaya başladı. Biz Valimize ve Sağlık İl Müdürümüze buradan sesleniyoruz. Lütfen gelip bu duruma bir son versinler. Bir yılda duvarı yıkılan sağlık ocağının ilerleyen süreçlerde neyle karşılaşacağı ise şüpheli. Sizinde gördüğünüz gibi her şey ortada. Bu sağlık sorununun bir an önce çözülmesi gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Aydınpınar Köyü Sağlık Ocağı Aydınpınar sakinleriyle birlikte Çakır Ali İbrahim Köyü sakinlerinin de sağlık hizmetini karşılıyor. 3 katlı ocakta iki sağlık personeli bulunurken sağlık ocağında yaklaşık 5 bin vatandaş hizmet görüyor. Üstelik sağlık ocağının tabelası da bulunmuyor.