Yeşilay Haftası, bağımlılıktan uzak, sağlıklı bir yaşama dikkat çekmek üzere 1-7 Mart tarihleri arasında “İyi ki Yeşilay” konsepti ile çeşitli etkinlikler ve toplantılarla kutlanacak. Yeşilay Düzce Şubesi Başkanı Fatih Yıldırım, basınla kahvaltıda bir araya geldi. Hafta boyunca saha aktivitelerinden seminerlere kadar herkesin katılabileceği etkinlikler düzenlediklerini açıklayan Yıldırım, sözlerine şöyle devam etti:

toplumu harekete geçirmeyi amaçlıyoruz

“Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutladığımız Yeşilay Haftası’nın da vesile kılarak halkımızın bağımlılık konusunda farkındalık düzeyini attırmak için Düzce’de çeşitli faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Bu yıl da “İyi ki Yeşilay var” konseptiyle kutlayacağımız haftada bağımlılıkla ve zararlı alışkanlıklarla mücadele için tüm otoriterleri ve toplumu harekete geçirmeyi amaçlıyoruz.”

Yıldırım, Gönüllülük ve Dayanışmaya dikkat çekmek amacıyla bu yıl Yeşilay Haftası’na “ Yeşilay Dayanışma Haftası” diyerek çalışma yapacaklarını söyleyerek, “ Yeşilay’a toplumun tüm kesimlerinin maddi, manevi destek olması gerekiyor.” dedi.

Yeşilay Sanat ve Spor Merkezi

Yeşilay olarak Düzce’de Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü , Düzce Üniversitesi’nde Yeşilay Öğrenci Topluluğu ve Liseler de genç Yeşilay Kulüpleri kurduklarını anımsatan Yıldırım, Yeşilay Sanat ve Spor Merkezi çalışmalarının devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Haber;S.KAŞKIR