Sağlık-Sen Düzce Şube Başkanı Bülent Güleç ve Şube Yönetim Kurulu Üyesi Doç.Dr.Hakan ÖZHAN tarafından Düzce Üniversitesi Rektörlüğü ziyaret edildi. Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda SİVRİKAYA ŞERİFOĞLU’nun makamında gerçekleşen görüşmeye, Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Bünyamin Dikici ve Üniversite Genel Sekreteri Şaban ÖNDER’de katıldı.
Görüşme esnasında Sağlık-Sen Şube Başkanı Bülent GÜLEÇ tarafından, başta üniversite hastanesi çalışanlarının düşürülen döner sermaye tavan oranlarının artırılması ve kurum idari kurul toplantılarının yapılması olmak üzere bir dizi talepler dile getirildi.
Üniversite Yönetim Kurulu toplantısı öncesine tesadüf eden bu görüşmede, Tıp Fakültesi Hastanesinin yeni hizmet binasına taşınmasından bu güne gelindiğinde, Mayıs 2009 da düşürülen Döner sermaye tavan oranlarına rağmen, geçen sürede kısıtlı imkan ve personel sayısı ile başarılı bir şekilde hizmet veren Üniversite hastanesi çalışanlarının döner sermaye tavan oranlarında yapılacak olan artışı hak ettikleri kanaati Üniversite yönetimi tarafından da kabul görüldü. Kurum idari kurullarının da yılda iki kez toplanması için görüş birliğine varıldı.
Ziyaretin ardından toplanan Düzce Üniversite Yönetim Kurulu, Üniversite hastanesinde görev yapan Yardımcı Sağlık Personeli, Araştırma Görevlisi ve Genel İdari Hizmetler sınıfındaki tüm personelleri kapsayacak şekilde, 2010 yılı için Döner Sermaye Tavan Oranlarının, % 125 olarak dağıtılması kararını almış ve yaklaşan yeni yıl öncesinde Üniversite hastanesi çalışanlarına bir nev’i yeni yıl hediyesi vermiştir.
Sağlık-Sen Düzce Şube Başkanı Bülent Güleç “Değer Üreten Düzce Üniversitesi Yönetim Kurulunun almış olduğu bu karar ile çalışanlarını da önemsediğine ve değer verdiğine tanık olmaktan dolayı üniversite hastanesi çalışanları adına memnuniyetimizi dile getirmek istiyorum.”dedi.