AK Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay sevgili hekimlerimizin 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyor çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum dedi.
Erbay, hekimlik üstün özveri ve insan sevgisi ile yerine getirilen bir meslektir, özellikle ülkemizde doktorların sarf ettikleri enerji ve gösterdikleri fedakarlık her türlü takdirin üstündedir.
Hükümetimizin doktorlarımızın ve diğer sağlık çalışanlarının çalışma şartlarının düzeltilmesi ve mesleklerinin zorluğu ile doğru orantılı olarak adil ücret elde etmeleri için önemli çalışmalar yapmış olması sağlamak için yapılması gerekenlerin bilincindeyiz.
İnsan sağlığının çocukluk evresinden başlayarak korunması sağlık sorunu yaşayanların kolay ve güvenilir tedavi hizmeti alması insanımızın hayat kalitesini artırmak açısından büyük önem arz etmektedir, Diyen Erbay doktorların mesleki imkan ve kalitesinin yükseltilmesi sadece hekimleri yönelik değil aynı zamanda toplumumuzada yönelik bir sorumluluk olduğunu bilincinde olarak çalışmalarımız devam edecektir.
Bu duygularla tüm hekimlerimizin Tıp Bayramı'nı tebrik ediyor sağlık huzur ve mutluluk diliyorum dedi.