5 yaşındaki küçük Miraç’ın hastalığı ile ilgili Dün ekranlara getirdiğimiz haberin ardından bazı işadamları bizlere ulaşarak yardım yapmak istediklerini ifade ettiler. Bizlerde Öncü Tv olarak Miraç Varoğlu için destek çağrısı yapıyoruz…

30 ARALIK'TA YAPILAN "DAHA 5 YAŞINDA" BAŞLIKLI HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Asgari ücretle bir mobilya dükkânında eleman olarak çalışan baba Miktat Varoğlu ve ev hanımı Zülfiye Varoğlu’nun tek çocukları Miraç, elleri ve parmakları olmadan doğdu… 5 yaşındaki çocuklarını götürmedik doktor bırakmayan Varoğlu ailesine Antalya’da bir doktorun tedavi edilebileceğini söylemesi umut oldu. Sol kolunda bir kemik eksikle doğan küçük Mirac’ın ameliyatla takılan cihazla kolunu daha rahat kullanmasının mümkün olduğunu belirten Baba Miktat Varoğlu, tedavisini karşılayamadıklarını dile getirdi.

 



Dün yayınlamış olduğumuz bu haberimiz üzerine bazı Düzceli işadamları miraç için umut olmak istedi. Televizyon olarak küçük Miracın içinde bulunduğu bu duruma çare olmak için destek çağrısı yapıyoruz… Önümüzdeki yıl ilkokula başlayacak olan 5 yaşındaki Miraç'a gelin hep birlikte umut olalım. Miraç'a yardım için gerekli olan iletişim bilgileri için 380 alan kodu ile 512 90 90 ve 524 09 05 numaralı telefonlarımızdan biz ulaşabilirler…

Anne ve Babasının desteği olmadan üstünü bile değiştiremeyen Miraç için gözyaşı döken aile oğullarının rahatsızlığı için hayırseverlerden destek bekliyor.

 



Anne ve Babasının desteği olmadan üstünü bile değiştiremeyen Miraç için gözyaşı döken aile oğullarının rahatsızlığı için hayırseverlerden destek bekliyor.

Haber: P.YILDIRIM