Sağlık Sen Düzce Şubesi sağlık çalışanlarının en önemli sorunlarından biri olan yıpranma payı ve ek ödemelerin emekliliğe yansıtılması başta olmak üzere problemlerini dile getirmek için basın açıklaması yaptı. Sendika üyeleri Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde toplandı. Sağlık-Sen Düzce Şube Başkanı Doç. Dr. Melih Erkan, geçmişte yetkili sendika olanların hayal bile edemediklerini Sağlık-Sen’in kazanıma dönüştürdüğünü, sağlık çalışanlarına yıpranma payı verilmesi, ek ödemelerin emekliliğe yansıtılması, lisans tamamlama ve kreş konusunda kararlı bir duruş ortaya koyduğunu ve mücadelesini sürdürdüğünü söyledi.
 
Toplu görüşme, toplu sözleşme, kurum idari kurul toplantıları dahil her platformda sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının taleplerini dile getirdiklerini ifade eden Erkan, Gelinen noktayla ilgili bazı gelişmeleri basın mensuplarıyla paylaştı.
 
Sağlık-Sen'in talep ettiği ve kazanıma dönüşme arefesine getirdiği konularda sözde imza kampanyası düzenleyen bazı sendikaların bu hareketinin sağlık çalışanları tarafından ibretle izlendiğini dile getiren
Erkan, taleplerin takipçisi olacaklarını söyledi.

Haber;S.KAŞKIR