Düzce Adliyesi Personeli, Kızılay Kan Merkezi Düzce Şubesi tarafından başlatılan kan bağışı kampanyası kapsamında bağışta bulundu.

 

Adliye’de görevli hakim, savcı ve personeli Düzce Adliyesi Bahçesi’nde konuşlandırılan Kan bağışı otobüsünde kan bağışında bulundu. Kampanyaya destek veren Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, Düzce halkına sağlıkları elverdiği sürece kan vermelerini tavsiye etti.

 


Şimşek, “Düzce Kızılay’ımızın başlatmış olduğu bu kampanya için kendilerine teşekkür ediyorum. Yaklaşık 15 günce bizleri ziyaret ettiler ve adliye personeli hakim savcılarında kan bağında bulunmalarını yönünde bir tavsiyeleri oldu. Bizde bunun üzerine tarih olarak bugünü belirledik. Adliyede görev yapan hâkim savcı arkadaşlarımız adliye personelimiz peyderpey bende dahil olmak üzere kan vermeye başladık. Tabi sağlık açısından son derece faydalı olduğunu biliyorum. Önümüz kış. tabi kış dolayısı ile insanlar kan vermeye biraz daha soğuk bakıyorlar. Âmâ kan vermenin yazı kışı yok. Her zaman sağlık açısından faydalı. Ben tüm Düzce halkına da sağlıkları elverdiği sürece kan vermelerini tavsiye ediyorum.” dedi.

HABER,İ.KELEŞ