Fakir ve Yaşlı Bakım Hizmetleri Projesi kapsamında hizmet verecek olan “Hizmet Noktası” açılışı Kaymakam Mehmet Özcan tarafından Vakıf Mütevelli Heyeti üyeleri, Vakıf Müdürü Sait Cesur, daire amirleri ve ikamet eden Kıbrıs Gazileri eşliğinde gerçekleştirildi.


Geniş Alanda Hizmet!


Açılışın ardından Vakıf Müdürü Sait Cesur “Yalnız Değilsiniz; Kimseniz Yoksa Biz Varız!” sloganıyla hayata geçirilen, Fakir ve Yaşlı Bakım Hizmetleri Projesi ve Hizmet Noktası hakkında bilgiler verdi.
Vakıf Müdürü Sait Cesur “Fakir ve Yaşlı Bakım Hizmetleri Projesi kapsamında ilgilenecek kimsesi olmayan yaşlı, bakıma ve ilgiye muhtaç 3294 sayılı kanun kapsamındaki yaşlı vatandaşlarımızın evlerinin boyası, badanası ve ince temizliğinden yaşlılarımızın yemeklerinin yapılmasına, kişisel temizliklerinden sağlık kontrollerinin tam teşekküllü hastanelerde yapılmasına, kişisel bakımlarının yapılmasından sosyal aktivitelere katılımlarının sağlanmasına kadar geniş bir alanda hizmet edeceğiz.” dedi.


Bilgilendirmenin ardından Özcan “Böyle hayırlı bir hizmeti gerçekleştirme imkanını sağlayan devletimize teşekkür ediyoruz. Kimsesi olmayan, bakıma muhtaç durumda olan yaşlılarımızın durumlarını gördük. Projemiz inşallah hayırlara vesile olur” dedi.


Konuşmaların ardından Fakir ve Yaşlı Bakım Hizmetleri Hizmet Noktasında gerçekleştirilecek faaliyetler ile ilgili Vakıf Müdürü Sait Cesur’dan bilgi alan Vakıf Mütevelli Heyeti ve daire amirleri, proje kapsamında istihdam edilen personel tarafından gerçekleştirilen ikramın ardından hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

 

Haber: S. Kaşkır