Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi kardiyoloji bölümünde yatan hasta yakınları, bölümde enfeksiyon ve ilgisizlik iddialarına karşı Başhekim Bünyamin Dikici’den yana çıktılar. Hasta yakınları büyük illerde dahi böyle imkanlar olmadığını söyleyerek, memnun olduklarını belirttiler.

Düzceli Hasta Yakını Recep Ali Sevinç , hastanede ilgi konusunda hiçbir sıkıntılarının olmadığını belirtti.

Sevinç,“Benim annem Çarşamba günü hastaneye geldi. hastanede hijyen olarak, bakım ilgi olarak herhangi bir sıkıntı yok.” Dedi.

Akçakocalı Hasan Aydın ise, babasının 45 gündür yoğun bakımda olduğunu ve hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını dile getirdi.

“Kurban bayramının akabinde babamı getirdim. Öldü diye getirdik. Hocaların bakımından ilgisinden memnunuz. 15 gün önce Teyzem Ereğli’de ameliyatını yapamadılar buraya getirdik. Şu anda çok çok iyi. İstanbuldaki hocalar Düzce varken buraya getirmenize gerek yok dediler. İstanbul’da araştırdım, her yerde enfeksiyon olabileceğini söylediler, Düzce’de ise en az oranda enfeksiyon olduğunu ben bizzat bakanlıktan öğrendim. Düzce’de böyle bir hastane olmasından gurur duyuyoruz. Başhekimi babamın hastalığında tanıdım. Burada tanıdım. İyi insan olduğunu her zaman her yerde duyuyoruz. Kapısın kapandığını hiç görmedim. Kim olursa olsun herkes ile ilgileniyor.Buraya Sakarya’dan başka illerden hasta geliyor, burası bizim için velinimet”

HABER:H.İŞCAN