Düzce Belediyesi denetimli 44 tane Halk Otobüsünde kullanılacak olan Kart 81 tanıtımı Düzce Belediye Meclis Salonunda düzenlenen kokteyl ile yapıldı.
Düzce Belediyesi ile E-Kent firmasının ortaklaşa düzenledikleri ve ulaşımın kolaylığını sağlacak olan Kart 81 in tanıtımında açılış konuşmasını E-Kent Genel Müdürü Vahit Özkan yaptı. Özkan, konuşmasında “Ulaşımda kolaylık sağlayan bu kartı Düzce ili dışında 9 ilde daha kullanıyor. Düzce 10. il olarak firmamıza başvurdu. Bugünden itibaren de kartın kullanımı başlıyor. E-Kentin kurulu olduğu sistemlerde gelir 500 milyon TLye ulaşmaktadır. Firmamız sayesinde 3 milyon kart satışı ile gelişen bir ulaşımı sağlamaktayız. Düzce'nin ulaşım sorununu çözmesini beklediğimiz bir proje olacaktır” şeklinde konuştu.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram: “ Kartın daha iyi bir şekilde tanınması için gerekli çalışmalar yapılacak. Göreve gelir gelmez ilk düşündüğümüz faaliyetlerden biriydi. Otobüscülerinde talebi üzerine bu sistemi faaliyete geçirdik. Ulaşımdan sonra e-kartı da değişik alanlarda kullanacağız” şeklinde konuştu.

E-Kent Genel Müdürü Vahit Özkan Düzce'ye kazandırılan bu kart için çalışmalar yapan kişilere plaket ve otobüs kartı hediye etti. Tanıtımın ardından mini bir kokteyl yapıldı. Kokteylin ardından şehir içi seferlerini yapan otobüs üzerinde kartın işlevi anlatılarak vatandaşlara gösterildi.