Üç çocuk annesi Fatma Ayyıldız, bir hafta önce belden aşağısı tutmayan halde geldiği Düzce Atatürk Devlet Hastanesinden bugün yürüyerek ayrıldı.


Milyonda iki görülen hastalık, 42 yaşındaki Fatma Ayyıldız’ı buldu. Düşen tansiyonu ile baygınlık geçiren Ayyıldız, yakınları tarafından hemen hastaneye kaldırıldı. Doktorları tarafından milyonda iki görülen bir hastalığa yakalandığı öğrenilen Ayyıldız, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edilmek istendi, ancak yakınlarının isteği üzerine Muncurlu Devlet Hastanesi’nde tedaviye başlandı. Ayyıldız 5 gün komada kaldı.


Medikal tedaviye cevap veren Ayyıldız, bir müddet sonra felçli bölgeyi yeniden hissetmeye başladı.

 

 


Ayyıldız, “ Tansiyonum düştü sonrasını hatırlamıyorum. 5 gün kendimde değildim. Ameliyat olmadan tedavi edildim. 10 milyonda iki kişide görülüyormuş. O da beni buldu.” Dedi.


Nadir görülen bu hastalık ilk kez Düzce’de Beyin Cerrahı Uzmanı Dr. Tolga Turan Dündar ve ekibi tarafından tedavi edildi. Kendisini eski sağlığına kavuşturan doktorlara bol bol dua eden Ayyıldız, bugün taburcu edildi. Ayyıldız’ın fizik tedavisine devam edileceği öğrenildi.

 

Haber: S. Kaşkır