Kalıcı Konutlar 4. bölge sakinleri yaklaşık on gündür sokak aydınlatma direklerinden muzdarip. 4. bölge sakinlerinden Yusuf Gündüz, SEDAŞ yetkililerinin yaklaşık on gün önce gelip direklerdeki kabloları dışarı çıkardıklarını ve kendilerine ertesi gün tekrar gelip çalışmaya devam edeceklerini söylediklerini fakat 10 gündür ne gelen ne de giden olmadığını söyledi.

 




4. bölgenin sorununun sadece aydınlatma sorunuyla kalmadığını, çöp sorununun da olduğunu söyleyen Gündüz, milletvekillerine, Belediye Başkanı Mehmet Keleş'e ve Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu'na seslendi.



Gündüz, " Düzce Belediyesi'nden bir hizmet alamıyoruz, çöplerin halini görüyorsunuz. Belediyeye de gittik çöp konteynırı istedik ama bize konutlar geniş bir alan biz oraya getiremiyoruz, çöplerinizi dışarı çıkartın dediler. Kimseye sesimizi duyuramıyoruz, Park bahçeleri görüyorsunuz otlar almış başını gidiyor. Mehmet Keleş bize söz vermişti ama burayı unuttu mu? Şu hali bir gelsin de görsün. Seçim zamanı gelince hepsi kapı kapı dolaşıp oy istiyorlar. Nerde kaldı hizmetler? Bir haftadan beri elektrik kabloları dışarda. Çoluk çocuk elektriğe kapılacak. Kimse yanaşmasın ertesi sabah tekrar ekip göndereceğiz dediler 10 gündür ne gelen var ne giden. Biz kimseye ulaşamıyoruz. Nerde bizim milletvekillerimiz, nerde Metin Kaşıkoğlu?" şeklinde tepkisini dile getirdi.

 



Kalıcı Konutlarla ilgilenilmediğini söyleyen Gündüz, artık bir an önce gerekenin yapılmasını istediğini ifade etti.

 

Haber;E.Tınaz