Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Pediatri Bölümü Öğrencileri tarafından oluşturulan "Genç Tıbbıyeiller Grubu" örnek bir oganizasyona imza atarak büyükleri harekete geçirecek önemli bir organizasyonla büyük takdir topladılar.




Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Onur Özlü, öğrencileri takdirle karşıladığını belirterek genç Tıbbıyeliler Grubu'na teşekkür etti. Grup adına konuşan Şeyma Kalkan'da yaptığı konuşmada "çok daha mutlu olduk" dedi. Açılışta Pediatri Bölümü başkanı Prof. Dr. Kenan Kocabay'da hazır bulundu.

ÖĞRENCİLER TAKDİRLİK..

Tıp Fakültesi öğrencilerinin gerçekleştirdikleri bu örnek çalışmaya destek veren Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Onur Özlü, organizasyonun açılış töreninde grubu yalnız bırakmadı.



Tıp Fakültesi öğrencileri tarafından oluşturulan grubun bu etkinliğinin takdire şayan olduğunu belirten başhekim Özlü, projenin uygulandığı pediatri bölümünün seçilmesinin de bir hayli anlamlı olduğunu belirterek emeği geçen Genç Tıbbıyeliler Grubu'na teşekkür etti.

BÜYÜKLERE ÖRNEK OLMALI...

Tıp Fakültesi Pediatri Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kenan Kocabay'da öğrencilerin oluşturduğu "Genç Tıbbıyeliler Grubu"nun bu organizasyonunun büyüklere de örnek olmasını diliyerek emeğıi geçen öğrencilere de bu örnek davranışlarından ötürü teşekkür etti

GENÇ TIBBIYELİLER MUTLU

"Genç Tıbbıyeliler Grubu" adına sorularımızı cevaplandıran Şeyma Kalkan'da grup adına yaptığı değerlendirmede tüm arkadaşların özveriyle sabahlara kadar çalışarak böyle bir eserin ortaya çıkmasında emeklerinin büyük olduğunu belirterek "eserlerimiz ortaya çıkınca daha da mutlu olduk, bu tür etkinliklerimiz sürecek" mesajı verdi:


Başhekim Prof. Dr. Onur Özlü ve Pediatri Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kenan Kocabay'ın hazır bulunduğu açılışta  "Genç Tıbbıyeliler Grubu"na mensup öğrencilerin Düzcveli hayırsever firma ve vatandaşlardan yararlanılarak ortaya koydukları çalışmalar gezildi ve halkın hizmetine surnuldu.Kız erkek öğrencilerin ortaklaşa tertipledikleri organizasyonla pediatri bölümü komple yeniden boyandı ve duvarlar pediatri bölümüne özel sembol ve işaretlerle süslendi.

Haber:E.TAYHAN