Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü edinilen bilgiye göre hafta sonuna kadar Akdeniz hariç tüm Türkiye’de hava kapalı veya yağışlı Cumartesi günüyse Akdeniz sahil kesimi Güney Ege yağmurlu, diğer tüm bölgeler kar yağışlı olacak.

Bölgemizde ise hava, parçalı çok bulutlu ve yağışlı olurken,  Yağışlar kıyılarda yağmur ve karla karışık yağmur, iç kesimlerde kar şeklinde olacak. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı görülecek. İllerimizde ise hava, Bolu, çok bulutlu ve kar yağışlı, sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı görülecek,

Düzce de ise hava çok bulutlu ve hafif kar yağışlı, sabah saatlerinde buzlanma görülebilir.

D-100 karayolunun Bolu Dağı kesiminde ve Bolu Dağı Tüneli viyadüklerinde ise etkili olan kar yağışı nedeniyle zor anlar yaşıyor, yoğun kar yağışı sebebiyle bir Tır’ın kayarak yolu makaslaması sonucu ulaşımda yaşanan aksaklıklar, karla mücadele çalışmasını aralıksız sürdüren Karayolları ekiplerince aşılmaya çalışılıyor.

Bolu Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, sürücüleri etkili olan kar yağışına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.