Uzun zamandır inşaatı devam eden ve tamamlanması ödenek engeline takılan Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi için İl Divan Heyeti’nin çalışmaları sonucunda yeni bir umut doğdu.

 İl Divan Heyeti  üyeleri Ak Parti İl Başkanı Fevai Arslan ve TSO Başkanı Metin Büyük’ün Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde gerçekleştirdikleri girişimler sonucunda  8,5 milyon YTL’lik ödeneğe onay bekleniyor.

Söz konusu ödeneğin şu anda Milli Eğitim Bakanı'nın imzasını beklediği öğrenilirken, Ak Parti İl Başkanı ve İl Divan Heyeti Üyesi Fevai Arslan ödeneğin çıkmasının neredeyse kesinleştiğini ve yakın zamanda sonuç alınacağını umduğunu söyledi.

Ödeneğin gelmesi durumunda Düzce uzun zamandır hasretini çektiği modern Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kavuşacak. Binanın tamamlanmasının Düzce’de sağlık hizmeti standartlarının yükselmesini sağlayacağı da ifade ediliyor.

Bilindiği gibi Düzce Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Funda Sivrikaya Şerifoğlu, göreve geldiği günden bu yana hastane inşaatının bir an önce tamamlanması için arayışlarını sürdürüyordu.