Düzce’de bu tip örneklere ihtiyaç duyulduğunu söyleyen Vali Adnan Yılmaz, “Biz birlikte hareket edersek, başarırız, ben buna inanıyorum. Düzce’de genç ve dinamik Düzce İlimizin bu güzel örneklere ihtiyacımız var. Onun için biz sizlerle, çalışkan arkadaşlarla örnek okulumuzu güçlendirmek, tam donanımlı hale getirmek, bize gerçekten büyük bir keyif verir. Sorumluluğumuzun da gereğini yapmış oluruz. Düşe kalka el yordamıyla olmamalı. Eğer bizim bir beklentimiz varsa, Özel İdare olarak yapabileceğimiz bir şey varsa evet hemen destekleyelim. Bu güzel örneği çoğaltmamız lazım. Sizin de içinize sinecek bir örnek okul Düzce’de yer almalıdır. Ben teşekkür ediyorum bize bu gün okulunuzu tanıttığınız için.”dedi.
Kız Meslek Lisesinde yetişen kızların, geleceğin anneleri olacağını ifade eden Yılmaz, “Zaten bizim gelecek kuşaklar ve aileler için Kız Meslek Lisesinde yetişen kızlarımız, yarın geleceğin anneleri olacak, çatısı olacak. Burada yetişenlerle bizim güçlü aileye ihtiyacımız var. Düzce’de bunu hakkediyor. İnşallah güzel neticeler alacağız” ifadelerinde bulundu.
Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Gülşah Akyüz, Futsal’da Düzce birincisi, Bölge üçüncüsü olduğu için Vali Adnan Yılmaz Gülşah Akyüz’ü tebrik etti.