Sokaklarda yaşanan altyapı sorunlarıyla karşılaşıyorduk ama bu sefer değişik bir durumla karşılaştık. Burhaniye Mahallesi 265. Sokağın. İl Müftülüğü öününden ve Burhaniye Mahallesi önünden yol geçiyor. Ama bir takım nedenlerden dolayı hatırı sayılır kişilerin Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar'a ricasının ardından sokak şimdi kaldııımla ikiye bölünüyor.

Bu zamana kadar yol nedeniyle ormanların bile tahrip edildiği bilinirken 2 tane ağaç için sokağın ağaçların bulunduğu evin önünden kaldırımla kapatılması soru işaretlerini de beraberinde getiriyor. Belediye ekipleri tarafından başlatılan kaldırım çalışmaları ise hala devam ediyor. Belediye Meclisi'nin ise yolun trafiğe kapatılması yönünde karar aldığı öğrenildi.

“Trafiğe açılmalı.”

Yapılan bu uygulama nedeniyle sokak, tam ortasına yapılan ve sadece bir evin önünü kapsayan kaldırım nedeniyle ikiye bölünürken mahalle sakinleri yolun tamamen trafiğe kapatılması ya da trafiğe tamamen açılmasını istiyor. Genel görüş ise yolun tamamen trafiğe açılması yönünde birleşiyor.



Yaşanan bu durum yapılan çalışmaların eksikliğini de ortaya koyarken yolun tam ortasından geçecek olan kaldırımla birlikte sokağın son durumunun ne olacağı konusunda mahalle sakinlerinin merakı devam ediyor.