Yığılca insanının sağlık çilesi sona erecek. Her türlü  donanım ve ekipmana sahip hastane son sistem özelliklere göre yapılan İlçe entegre hastanesi, 12 Eylül Pazartesi gününden itibaren ilçe halkına hizmet verecek.
Hastanenin Önümüzdeki günlerde resmi açılışının yapılacağını söyleyen Yığılca  Belediye Başkanı Muzaffer Yigit, “Hastanemizin açılışı ile birlikte 1 Dahiliye uzmanı, 1 Çocuk Uzmanı, 2 Diş Hekimi, 1 Aile Hekimi uzmanı görev yapacak. Ayrıca Hastanemiz 24 saat kesintisiz hizmet verecek. Yığılca Belediye Başkanı olarak nasıl İlçemizin başarısı için çalışıyorsak halkımızın sağlığı da bizim için çok önemli. Bu konuda da büyük bir hassasiyet içinde takipte olacağız. Vatandaşımız çok iyi bilsinler ki sayın Valimiz, Sayın Sağlık Müdürümüz ve İlçe Kaymakamımız hastanemiz üzerinde hassasiyetle durmakta. Vatandaşımızın sağlığı üzerinde önemle durmaktadırlar.” dedi.
Yiğit, Yine çok yakın zamanda hastaneye Son sistem biyokimya laboratuvarı kurmak için Sağlık Bakanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü’nün çalışmalarını sürdürdüğü kaydetti.