AK Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Birol Şahin düzenlediği basın toplantısında AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram ve Kaynaşlı da yapılmayı bekleyen çalışmaları değerlendirdi.

“Seçimlerde beklenen olmazsa hesabı verilecektir.”

29 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'nin ciddi hedefleri olduğunu ve parti olarak Düzce Merkez de en az yüzde 65 alınması gerektiğini söyleyen Şahin, “ Eğer geçen seçimlerden düşük bir oranla seçimi kazansanız dahi başarısız olmuşsunuz demektir. Bunun da seçimlerden sonra mutlaka hesabı verilir. İsmail Bayram'ın aday olması için tavsiye de bulunanlar, işte o zaman Başbakan'a hesap vereceklerdir. Bizim amacımız geçen seçimlere oranla yüzdelik dilimi yukarıya çekmektir ve bunun için uğraşmalıyız.” şeklinde konuştu.

“Ankara'ya taşınan birkaç kişinin görüşüdür.”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Düzce Belediye Başkan adayı olarak İsmail Bayram'ı seçtiğini belirten Şahin, “Ankara'ya götürülen birkaç kişinin görüşüdür. Halkın düşüncesi hiçe sayılmıştır. Halkın istediği doğrultusunda bir aday çıkarılsaydı çok daha iyi olurdu. Mehmet Keleş'in devam etmesi partinin oy potansiyelini yükseltmek için daha verimli olurdu. İsmail Bayram'ın bu işi yapamayacağını söylemiyorum ama halkın istediği bir adayla yola devam edilmesi gerekirdi. Bu birkaç kişi kendi düşüncelerini Başbakan'a kabul ettirerek İsmail Bayram'ı ön plana çıkartmıştır.” ifadelerini kullandı.

“8 yıldır Düzce'ye gelmeyen Devlet Bahçeli Düzce'ye geliyormuş,”

Muhalefeti de eleştirmeyi unutmayan Birol Şahin, özellikle yarın Düzce'ye gelerek Düzce adayları Ömer Küçük'ü halka tanıtacak olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi de eleştirerek, “Kendisinin en son 8 yıl önce deprem zamanında Düzce'ye uğradığını hatırlıyorum. Partisinin mitinglerine bile katılmamıştır. Gövde gösterisi olsun diye Düzce'ye geliyor. Daha önce Düzce'ye uğramayan Bahçeli'nin şimdi Düzce'ye gelmesi de çok enteresandır.” dedi.

“Eftal'ın partiyle herhangi bir ilişkişi kalmamıştır.”

Kaynaşlı İlçe Belediye Başkan'ı Eftal Altundal'ı da eleştiren Şahin, “Kendisi zaten bir önceki seçimlerde de birkaç kişi özellikle Milletvekili Metin Kaşıkloğlu'nun çabalarıyla Kaynaşlı Belediye Başkanı olmuştur. Kaynaşlı onun zamanında çok şey kaybetmiştir. Zaten artık kendisinin partiyle hiçbir ilişkisi kalmamıştır. Bundan sonra Kaynaşlı'yı geliştirmek için uğraşacağız.” ifadelerine yer verdi.

Kenan Ilgaz MHP'den Eftal'ı aday göstersin.”

MHP İl Başkanı Kenan Ilgaz'ın Kaynaşlı'dan iddialı olduklarını söylemesini de eleştiren Şahin, “Madem Kenan Ilgaz o kadar iddialı Eftal Altundal'ı isterse Kaynaşlı'dan aday olarak göstersin de seçimlerde kimin kazanacağını hep beraber görelim. Biz Kaynaşlı'yı yeniden alacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

“Süperlit ve Kaynaşlı merası değerlendirilecek.”

Kaynaşlı da yapılması düşünülen çalışmaları da değerlendiren Birol Şahin, “Süperlit İlköğretim Okulu'n da gerekli çalışmalar yapılacak ve okul ya Halk Eğitim Merkezi ya da Anadolu Lisesi olarak kullanılacak. 9 Şubat'ta gerekli çalışmaları yapacağız. Kaynaşlı merası da birkaç ay içinde yatırımcılara açılarak Kaynaşlı'nın sanayisini geliştirmeye çalışacağız. Bu konularda önemli gelişmeler var.” şeklinde konuştu.

Şahin, Kaynaşlı'nın içme suyu sorunu olduğunu ve Kaynaşlılar'ın resmen çamurlu su içtiklerini belirterek bu konuyu da Sağlık  İl Müdürüyle konuştuklarını konu ile ilgili çalışmaların başlatılacağını ve seçimleri kazanmalarıyla birlikte Kaynaşlı 'ya su arıtma tesisi kurmak için çalışmalara başlayacaklarını da sözlerine ekledi.