Demokrat Parti İl Binası'nda Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Programa çok sayıda parti üyesi de katılırken bayramlaşma programında parti üyeleri bir araya gelme fırsatı yakaladı.

Parti üyeleriyle bayramlaşmadan önce açıklamalarda bulunan Demokrat Parti İl Başkanı Ruhi Güner, Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in yanlış politikalarla hareket ettiğini belirterek “Başkan Mehmet Keleş, yaptığı çalışmalarda vatandaşın ve esnafın çıkarını düşünmüyor. Özellikle Hükumet Sokak'ın trafiğe kapatılması esnafların kazancını yüzde 50 oranında düşürmüştür. Esnaf arkadaşlarımla konuştuğumda bu cevabı aldım. Keleş'in çalışmalarını doğru bulmuyorum.” şeklinde konuştu.

Ak Parti'nin alternatifinin Demokrat Parti olduğunu tekrar yineleyen Güner, alternatifsiz bir partinin olmayacağını belirtti. Başkan Mehmet Keleş'in karşısına çok yakında şok belgelerle çıkacağını da belirten Güner, “Şu an bazı belgelerin peşindeyiz. Belgelerin fotokopileri var ama biz orjinallerini ele geçirmeye çalışıyoruz. Bunları da ele geçirirsek Başkan'ın karşısına şok belgelerle çıkmış olacağız.”ifadelerini kullandı.

Güner'in yaptığı açıklamaların ardından parti üyeleriyle bir araya gelinerek Ramazan Bayramı kutlama programı yapıldı.