Partisinin bir dönem daha devam kararı aldığı Yığılca Belediye Başkanı Bünyamin Şahin, 11’de 11 yapma iddiasında bulunan AK Parti’yi eleştirdi.

11’DE 11 YAPACAKLARINA İNANMIYORUM

Şahin, “Düzce’de Yığılca ve Akçakoca ile ilgili partimiz devam kararı aldı. Biz müracaat yaptık gelen bilgilere göre Akçakoca ve Yığılca’da sandığa girecek olanlarız. Ak Parti’nin karşımızda kimi aday göstereceğini merakla bekliyoruz. Düzeyli, birbirini kırmadan kardeşçe bir seçim kampanyası düzenlenmesini bekliyorum. 11’de 11 gibi iddialı söylemler her zaman olur ancak önemli olan sonuç. Hedefi büyük tutarsınız ki büyük gösterirsiniz. Ben 11’de 11 yapacaklarına inanmıyorum. Hedef büyütmek ve manipülasyon yapmaktır. Demokratik ülkede vatandaşların tercihine önceden ipotek koyamazsınız. Ben bunu siyasi yorum olarak yanlış buluyorum.” dedi.
9 Kasım’da Yığılca’da açılışlara katılmak üzere gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için ilçede hazırlıkların devam ettiğini belirten Şahin, ziyaretin ilçenin reklamını sağlayacağını belirtti.

İLÇENİN DE REKLAMI OLACAK

Şahin, “Genel başkanımıza 2011 yılında açılışa gelmişti o zaman ilçedeki diğer projelerin açılışını yapması için de söz almıştık. Şuanda o günden bugüne yaptığımız 3 projemiz var. Anıtpark, arı heykeli ve kavşak ile belediye sosyal tesisi projesini tamamladık. Aynı zamanda Akçakoca’da büyük projeler var. Kesin olmayan bilgilere göre 9 Kasım’da ilçemizi ziyaret edecek ve açılışları gerçekleşecek. Genel merkezden bir ekiple gelecek. İlçemizden ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Böylece ilçenin de reklamı olacak.” diye konuştu.

YOLDA DURMA YOK

Yığılca yolu projesinin yeniden çizildiği şeklindeki açıklamaların doğru olmadığını söyleyen Şahin, çalışmaların engelleyecek bir proje değişiklinin bulunmadığını belirtti.
Şahin, “Yolda durma yok. İhalesi yapıldı devam ediyor. Kamulaştırma olayı çok önemli. Mesela Gürcüçiftlik köyünde çok fazla kamulaştırma olduğu için köyün altına aldılar. Burada proje değişikliği oldu. Bunun gibi bazı yerlerde ufak proje değişiklikleri oldu onun dışındaki yerler.”diye konuştu.
Şahin, İlçedeki entegre hastanesinin son durumla ilgili şu bilgileri verdi.
“Entegre hastanesi bitmedi. Çalışmalar devam ediyor. Şubat ya da mart ayında bitecek.”