Seçimlerin üzerinden 1 aydan fazla süre geçerken AK Parti tarafından teşekkür belgeleri ile parti mensupları onure edilmeye devam ediliyor. Rutin olarak her pazartesi akşamı gerçekleştirilen AK Parti Düzce İl Yönetim Kurulu toplantısına İGM üyeleri de davet edildi. Toplantının Başkanı AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, tek tek tüm İGM üyelerine seçim süresinde yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti. Keskin, “AK Parti ailesi çok büyük bir ailedir. Sizlerin de katkılarıyla seçimden yüzümüzün akıyla çıktık. Bundan sonra da özellikle ilçelerimiz ve köylerimizdeki eksiklikleri tamamlayacağız. Sizlerin her zaman yanımızda olduğunuzu görmek bizi mutlu ediyor ve bizler de her zaman sizlerin destekçisi olacağız.” dedi.

Toplantıda daha sonra il yönetim kurulu üyeleri ve İGM üyeleri, Düzce ve ilçelerindeki sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.



Toplantının sonunda AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, bir önceki toplantıya katılamayan il yönetim kurulu üyelerine ve İGM üyelerine 1 Kasım seçimlerinde üstün gayret ve azim göstermelerinden dolayı Tebrik ve Teşekkür Belgesi takdim etti.

Haber;C.ÜSTÜNER