Ak parti haziran ayı danışma meclisi toplantısı belediye sosyal tesislerinde gerçekleştirildi. Toplantıya Düzce Milletvekili Osman Çakır, İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, eski Milletvekili Celal Erbay, Belediye Başkan Vekili Salih Keskinli İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Düzce Milletvekili Fevai Arslan kızının rahatsızlığı dolayısıyla katılamadığı bildirilirken geçtiğimiz ayki toplantıda yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündeme oturan İbrahim korkmaz da toplantıda yer almadı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan AK Parti İl Danışma Kurulunun açılış konuşmasını İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu yaptı. 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili konuşan Kaşıkoğlu, teşkilat olarak 10 Ağustos’a kadar çalmadık kapı bırakmayacaklarını söyledi.

 

Kaşıkoğlu, CHP ve MHP’nin çatı adayı olarak gösterdiği Ekmeleddin İhsanoğlu’nu hakkında da görüşlerini paylaştı. 

 

Çatı mı bodrum mu göreceğiz!

 

 

Kaşıkoğlu, "biz CHP gibi değiliz. Aday koyma noktasında bile basiretli davranamayan, her türlü ilkesizliği paçalarından akan yıllardır küfrettiklşeri değerlere aman Recep Tayyip Erdoğan’dan kurtulaımda biz herşeye razıyız noktasında ucube yaklaşımlar içerisnde. Kendi partisinin milletvekillerinin korkusundan içinden geçen milletvekilini paylaşmayan zavallı yapıdan Türkiye cumhuriyetin alacağı çok fazla bir değer yoktur. Aslında 10 Ağustos'un galibi şimdiden bellidir. Halkımız 10 Ağustos'ta gösterecek bu CHP'ye çatı mı, bodrum mu temel mi?" dedi.

 

 

Aralıksız Çalışmalıyız

 

Kaşıkoğlu'nun ardından kürsüye çıkan AK Parti Düzce Milletvekili Osman Çakır ise, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine dikkat çekti.

 

 

Çakır, "10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Devlet Başkanını seçip, Çankaya Köşküne göndermek zorundayız. 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri yalnızca bu ülkenin değil, tüm insanlığın ve tüm dünyanın dönüm noktasıdır. Değerli kardeşlerim; Bu yüzden sizlere büyük görevler düşüyor. Bu ülkenin geleceği için, halkımızın geleceği için ve tüm mazlum insanların geleceği için 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar, aralıksız çalışmalıyız" ifadelerini kullandı.  

 

Çakır’ın da gündeminde İhsanoğlu vardı.

 

 

Çakır, “Türkiye’den bir gazete patronu Cidde’ye gittiği ve Ekmelettin diye birini aday olsun diye teklif ötürdüğünü yazdı. Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP’nin başına getiren güç, bunların başına cumhurbaşkanı olarak getirmiştir. 10 ağustosta tek darbe ile bu işi bitirmeyiliz. “

 

Toplantının basına kapalı ikinci bölümünde ise Sunumlar gerçekleştirildi.

Haber; S.KAŞKIR