MHP Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük Kalıcı Konutlarda seçim gezilerini bugünde sürdürdü. Küçük kalıcı konutlarda açık havada miting havasında program gerçekleştirdi.
Bizi unuttular ,uyuttular diyen Küçük hangi hizmeti yaptınız da kalıcıdan sulama parası alıyorsunuz dedi. Zaman çok hızlı geçiyor.10 senemizi aldılar bizden diyen Küçük zıpkın gibi bir ekiple karşınıza geldik,sizlerden destek istiyoruz dedi.

Düzce belediyesinin asıl sahibi sizlersiniz,bizim önceliğimiz sizlersiniz diyen Küçük daha sonra kalıcı konut sakinlerinin en büyük sıkıntısı olan ulaşım konusunda projelerini anlattı.Cebimizden 25 kuruş para çıkmadan raylı sistem projemizi hayata geçireceğiz diyen Küçük 1 liraya Düzce'ye taşınacaksınız.Bütün hazırlıkları yaptık alt yapımız hazır dedi.



Kalıcı Konutlarının sorunlarını vatandaşlardan dinleyen Küçük anlatılan sorunlar karşısında çözüm önerilerini sundu ve Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün kalıcıda hizmet vereceğini söyledi.Konuşmaları tezahüratlar ve alkışlar ile kesilen Küçük göreve geldiklerinde Düzce Belediyesinin halkı ile bütünleşen bir belediyecilik anlayışı içerisinde olacağını ifade etti.

 

Haber;P.Yıldırım