12 Haziran Genel seçimlerine 14 gün kaldı. Düzce'de seçimi kazanmak isteyen Partiler yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürürken liderlerin bu kritik seçim öncesi Düzce’ye özel bir önem verdikleri de dikkatlerden kaçmadı. Düzce'de ilk mitingi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştiren Ak Parti'nin ardından Dün de MHP Lideri Devlet Bahçeli Düzcelilerle Buluştu. CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Düzce mitingini 2 Haziran'da gerçekleştirecek. 7 Mayıs'ta Hem Yığılca İlçesinde Hem de Düzce'de halka seslenen Erdoğan, konuşmasında daha çok Ak Parti Döneminde yapılan hizmetleri anlattı. Yığılca halkına özel olarak yol sözü veren Başbakan Erdoğan Düzce'de ise, Ak Partiye verilen Desteğin artarak devam etmesini istedi. 33 tesisin toplu açılışını yapan Erdoğan, Düzce'ye hizmetlerin devam edeceğini söyledi.
 
MHP Lideri Devlet Bahçeli de dün Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan gibi Anıt Meydanından seçmenlerine seslendi. Bahçeli, seçimleri 'Türkiye için karar anı ve dönüm noktası' olarak nitelendirdi. Genel Siyasetten ziyade Düzce'nin yerel sorunlarına da değinen Bahçeli Özellikle Kalıcı Konutların geri ödemeleri konusunda vatandaşın sıkıntı içinde olduğunu belirterek bu soruna biz çözüm bulacağız ve geri ödemeleri kaldıracağız diyerek seçmenlerinden destek istedi.
 
Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin ardından Düzce 2 Haziran'da ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağırlayacak. Kılıçdaroğlu'nun Düzce'de seçmenlerle buluşmasında özellikle yerel sorunlara değinmesi ve bu sorunların çözümü içinde partilerine destek verilmesini istemesi bekleniyor.