AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ilçe ziyaretleri kapsamında Yığılca’da partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert ile yönetim kurulu üyelerinin de kendisine eşlik ettiği ziyarette Keskin, esnaf ziyareti yaparak ilçe teşkilatına geçti.

“Çok ince bir yoldan geçiyoruz”
İlçe teşkilatında partililerle bir araya gelen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “Yığılca her dönemde AK Parti’ye olan desteğini göstermiştir. AK Parti’yi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Parti olarak tüm ilçelerimizle birlikte sımsıkı olduk ve böylelikle başarılar geldi. Çok ince bir yoldan geçiyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu yoldan da başarı ile geçeceğiz. 2019 yılı bizim için her seçimde olduğu gibi çok zorlu geçecek. Bizler basamakları çıktıkça bir sorunu çözdük. Şimdi de 2019 basamağını çıkarak milletimizi daha ferah ve güçlü bir Türkiye’ye ulaştıracağız” dedi.



“Köy ve mahalle temsilcilerimizi revize ettik”
AK Parti Yığılca İlçe Başkanı Kerem Yalçıner de ilçe seçimlerinin ardından 36 köyü ziyaret ettiklerini belirterek, “İlçemizdeki tüm köyleri yeni yönetimlerimizle ziyaret ediyoruz. Köy ve mahalle temsilcilerimizi revize ettik. 39 köy ve 4 mahallede artık yeni yönetimlerimiz oluşturuldu.” şeklinde konuştu.

Kaymakam ve başkana ziyaret
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve beraberindeki heyet, Yığılca Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek ile Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit’i de ziyaret ederek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, belediye binasında hazırladığı slayt ile ilçede yapılan tüm çalışmaları Keskin ve heyetine anlattı.

Haber: C.ÜSTÜNER