Saadet Partisi Düzce teşkilatı bugün düzenledikleri basın toplantısı ile Düzce milletvekillerinin 2011’den buyana performanslarını dosyalarla ortaya koydu…

Saadet Partisi Tanıtma Başkanı Mehmet Ali Çelik, 12 Haziran 201’ndan 2013 Yılsonu itibarı ile yaptığımız araştırmalar neticesinde , üç vekilinin performanslarının çok düşük olduğu belirterek Düzcelilerle paylaştıklarını belirtti.

Çelik, “Neden sonuç ilişkilerine gelince; Yıllardır bitmeyen Üniversite yolu,Yıllardır yapılması beklenen Otogar inşaatı başlamamasına rağmen, otoban bağlantısı ve ulaşım noktası problemleri, Yıllardır Organize Sanayi Bölgesine yapılamayan Otoban bağlantısı problemi, Yıllardır bitmeyen yeni hastanenin inşaatı, Büyük ümitler ile DÜZCE’ye kurulan organize sanayinin boş istihdamları, Yıllardır devam eden Millet Vekili , Üniversite ve Belediye koordinasyon problemlerinin olması, Yıllardır yeni yapılamayan prefabrik okullar,Bu problemler ışığında yaptığımız bir analizi siz değerli hemşerilerimize sunmak isteriz.”dedi.

25 KAT FAZLA ÇALIŞTI

Çelik, Düzceli Vekilleri performansını en iyi Bolulu Vekillerle kıyasladı.
Çelik, “Bizim vekillerimizin Mecliste DÜZCE ve Ülkemiz için yaptıkları az sayıda konuşma ve önerge görülürken Sn. BOLU Millet vekillerinin bizim vekillerimizin 25 kat daha fazla mecliste Araştırma , Önerge, Kanun teklifleri ve İmzalarının bulunduğunu görmekte ve bu tablodan rahatsızlığımızı dile getirmekteyiz.Bu bağlamda 2 dönemdir, 3 Millet vekili ve Belediye Başkanlığı bulunan AK Partili yöneticilerimize sesleniyoruz. DÜZCE’ye ne zaman hak ettiği hizmeti sunacaksınız.İç çatışmalarınızı bir tarafa bırakıp Halka hizmet için ne zaman bir adım atacaksınız.”dedi.

Çelik, sözlerini Düzce’ye hak ettiği hizmet vermeye hazır olduklarını belirterek “30 Mart Yerel Seçimlerinde oylarına talibiz.Çatışmaya değil , çalışmaya hazırız.SAADET kazanacak , DÜZCE kazanacak.Halka hizmet Hakka ibadettir diyoruz.”şeklinde tamamladı. 


Haber: S. KAŞKIR